Spoor 2

Re-integratie Spoor 2 

Als blijkt dat je eigen werk niet meer passend is of dat het nog onduidelijk is of dat voor je 104 weken ziekte volledig hersteld zal zijn, gaan wij op basis van een persoonlijk profiel en loopbaanonderzoek in een maatwerktraject samen met jou op zoek naar een nieuwe externe werkkring. Niet zomaar ander werk, maar werk dat past bij de voorwaarden die jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren, gezien je fysieke, mentale of medische beperkingen.

Jij krijgt daarbij directe, individuele begeleiding van een van onze professionele loopbaan- en re-integratieadviseurs. Deze ondersteunt jou onder andere bij het vergroten van je persoonlijke effectiviteit en sollicitatievaardigheden. Ook is het mogelijk om als tussenstap je arbeidsritme op te bouwen op een werkervaringsplaats en om alvast zinvolle ervaring op te doen in de gewenste richting.

Om passend werk te vinden, benaderen wij actief potentiële werkgevers. Daarbij zetten wij ons uitgebreide netwerk in. Daarnaast kan je gebruik maken van ons online vacaturesysteem en kunnen wij je eventueel ook begeleiden op je nieuwe werkplek.