Peggy Smeele - Adviseur

Peggy Smeele

 

Peggy Smeele is een betrokken, inventieve re-integratieadviseur en coach counselor, die ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling in loopbaan en leven. Ze coacht, traint en inspireert je vanuit haar hart en deelt graag haar kennis met je op het gebied van sociale vaardigheden. Ook ontwikkelde ze een aantal instrumenten waarmee je naar jezelf kunt kijken. Zo krijg jij inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap: “Ik wil echt coachen met hart en ziel. Dat betekent dat ik met betrokkenheid inzoom op jouw situatie en maatwerk lever. Intuïtief voel ik aan welke tools ik moet inzetten die passen bij waar jij nu bent. Inzicht in jezelf en in je omgeving nodigt uit voor verandering.

Want als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt. (Albert Einstein) 
Heb dus de moed om je met een andere aanpak te laten begeleiden.

Creëren van eigen toekomst

Peggy coacht onder meer op het verkrijgen van psychische weerbaarheid. Zij kan mensen met bijvoorbeeld ADD/ADHD of die hoog gevoelig (HSP) zijn als een hoopvolle realist met een positief zelfbeeld in hun passie laten stappen. In re-integratietrajecten zet zij haar kennis en jarenlange ervaring als personeels-, arbeids- en loopbaanadviseur praktisch in. Daarbij heeft ze een stijl die zich kenmerkt als inspirerend, vindingrijk en intuïtief: “Ik ben van het doelgericht werken. We doen geen onnodige dingen. Alles staat in het teken van het vinden van jouw nieuwe toekomst, het bepalen van een andere koers. Ik maak mij graag hard voor mensen die dolgraag een kans willen, die bereidwillig zijn dingen anders aan te pakken dan voorheen. Daarbij daag ik je uit het beste uit jezelf te halen, zodat je duurzaam kunt re-integreren.”

Word je authentieke zelf

Het einde van alles is het nieuwe begin. Dat is haar overtuiging. Ben jij klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling? Dan kan Peggy je helpen op zoek te gaan naar de weg die nu bij je past. Een creatieve aanpak of coaching met behulp van de natuur behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn immers vele wegen die naar Rome leiden, als je maar openstaat voor iets anders: “Zelfreflectie en zelfcompassie zijn voorwaarden voor persoonlijke ontwikkeling, om vernieuwing of verandering te willen in je leven. Daar is een hoop moed voor nodig. Ik bewonder mensen die zich zelf willen worden en daardoor in hun kracht komen te staan. Dat ontwikkelingsproces ondersteun ik graag. Samen ontdekken we jouw nieuwe koers, jouw kansen en mogelijkheden. Waar wil je naar toe? Wat heb je nodig, waar word je blij van en hoe kom je daar? Neem je verlies, ontdek of aanvaard je beperkingen en kwaliteiten, (nieuwe) waarden en (nieuwe) grenzen en blijf deze serieus nemen. Neem persoonlijk leiderschap en krijg inzicht op waar jij invloed op hebt. Manage je energie en voedt je talenten. Ik help je jouw schaduw te vangen en te oefenen om veranderingen door te voeren, het aan te gaan. Ik zal je klankbord zijn, je een spiegel voorhouden en je praktische tips en suggesties geven. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik loop met je mee op jou nieuwe pad.

Jouw eigen pad herken je aan de overvloed van energie en inspiratie als je hem bent ingeslagen!

Peggy Smeele