Sabine Krooswijk - Office Manager

Sabine Krooswijk

 

Sabine Krooswijk werkte voorheen in de financiële dienstverlening, bij best wel grote organisaties. Met veel plezier. Toch miste ze iets. Echt iets kunnen betekenen voor een ander. Toen ze de kans kreeg, besloot ze dan ook te kiezen voor een organisatie met een maatschappelijk tintje. Zo kwam ze terecht bij ChangeCreators. Ze vindt het mooi dat ze hier ook de andere kant te zien krijgt: “Ik heb in een omgeving gefunctioneerd, waar mensen aanzien, status, veel geld verdienen belangrijk vinden en dat tot op zekere hoogte zelfs als een recht zien. Ze denken niet verder na, dat het zo maar de andere kant kan opgaan. Dat je de andere kant van de medaille kunt krijgen. Vandaag heb je het en morgen kan het maar zo een ander verhaal worden. Dat kan echt iedereen gebeuren en dan komt ineens dat menselijke stukje om de hoek. Wat je waard bent als mens. En dat vind ik prachtig om te zien.”

Menselijk aspect

Ze brengt positiviteit, gezelligheid en houdt ervan de boel op orde te brengen. Dat komt perfect uit in haar functie als office manager. Naast ondersteuner van de adviseurs en het management is Sabine degene die jij aan de telefoon krijgt als je ChangeCreators belt. Tevens vangt ze je op als je langskomt bij ons op kantoor. Ze vindt het belangrijk dat mensen het gevoel hebben dat ze gezien worden. Al is het maar letterlijk: “De manier waarop je iemand ontvangt, welkom heet, draagt echt wel bij. Je komt hier immers niet zonder reden. Het gevoel dat je dan kunt hebben, dat je toch gewoon als mens gezien wordt, dat vind ik essentieel. Je bent heus niets minder, omdat je bent uitgevallen. En zo sta ik ook privé in het leven. Voor mij zijn alle mensen gelijk. Voel je dus nooit meer en zeker niet minder dan een ander om welke reden ook.”

Sabine zit prima op haar plek bij ChangeCreators. Wat ze bovendien fijn vindt, is dat ze hier persoonlijk kan groeien. Door de mensen om haar heen: “Als ze mij voorheen zeiden van ‘autisme’, dat soort begrippen, dacht ik daar een beetje basic in. Zo van ‘oh ja een autist’ maar echt een gevoel had ik daarbij niet. En nu krijg ik meer gevoel en daarmee begrip. Er zitten gradaties in. Niet iedere autist is hetzelfde. Zo leer ik steeds wat bij en leer ik genuanceerder kijken.”

Sabine Krooswijk | ChangeCreators