Re-integratiebureau-Amersfoort.jpg

Re-integratiebureau Amersfoort

ChangeCreators heeft ruime ervaring in het uitvoeren van re-integratietrajecten voor werkgevers, gemeentes, verzekeraars en het UWV. We helpen je bij het vinden van een baan bij een nieuwe werkgever, of bij het – in het geval van ziekte – weer oppakken van je huidige of een andere baan bij je huidige werkgever. Bij ons sta jij centraal. Wij ondersteunen je dusdanig dat jij straks (weer) je capaciteiten weet te herkennen, deze te ontwikkelen en in te zetten, zodat je optimaal tot je recht komt.

Om goed te kunnen re-integreren, is het nodig dat jij je vaardigheden en mogelijkheden duidelijk in beeld hebt. Daarom gaan we samen met jou aan de slag om een antwoord te vinden op ‘wie ben ik’ en ‘wat kan ik’. Dat brengt ons naar de kern van wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren, waarna we stap voor stap toe kunnen werken naar een passende baan. 

Re-integratie-specialist-Amersfoort.jpg

Re-integratie specialist in Amersfoort en omgeving

In samenwerking met een professioneel netwerk van re-integratieadviseurs, psychologen, loopbaanadviseurs, (job)coaches en trainers zorgen wij ervoor dat jij weer verder kan.

ChangeCreators werkt onder andere in de regio Amersfoort. Je kunt hier bij ChangeCreators terecht als je in Amersfoort zelf woont, en ook als je bijvoorbeeld komt uit Leusden of Soest of een andere gemeente rondom Amersfoort. We komen het liefst bij je thuis, in je eigen omgeving. Je bent uiteraard ook welkom op ons kantoor in Hilversum aan de Koninginneweg. Dat is niet ver van het station, dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.